Friday 26 August 2016

Manila

U različitim periodima života čoveka koji je dovoljno evoluirao da isprati evolutivni kontinuitet, postoje i različita, manje više politička stanovišta ili čak ubeđenja. Smatram da je blago pojašnjavanje neizbežno - gotovo svi smo ponekad osetili snažnu prisnost sa anarhijom, pa čak i nesvesni tog osećaja, ali su samo neki takav kontakt imali sa nacionalsocijalizmom ili sa komunizmom. Činjenica je da nedovoljno informisana masa, koja se u stanju slabe ili pogrešne informisanosti drži skoro po svaku cenu, sve više oseća anarhiju kao jedini izlaz iz kaveza. Što se informisanosti tiče, ne poznajem preinformisane ljude, ali poznajem one koji informaciju iznose kao trudnoću. Biraju najboljeg oca informacije i daju svoju jajnu ćeliju, pa je onda nose 9 meseci, a zatim je rode.
Rodilo se da je čak i anarhija odlično oružje za održanje trenutnog sistema koji je u srži premalo evoluirao od robovlasničkog. 
Čovek ubijen  na politički korektan način (u trenutnoj političkoj situaciji ) je mrtav koliko i čovek ubijen na najsuroviji način koji možeš da zamisliš (u trenutnoj surovosti ili blaženstvu koje osećaš ). Iz zamke teksta u poslednjoj zagradi ne pokušavajte da se iskobeljate. Blaženo surovo zar ne?


No comments:

Post a Comment